skip to Main Content

Lorem Ipsum

salarisadministratie

3 redenen om uw salarisadministratie uit te besteden

Een last van uw schouders Veel ondernemers zijn gepassioneerd over hun bedrijf, maar worstelen met de salarisadministratie die elke maand voor de deur staat. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om…

Lees meer

5 dingen die een ondernemer moet weten voor financiering van een bedrijfspand

5 dingen die een ondernemer moet weten voor financiering van een bedrijfspand Financiering voor uw bedrijfspand Zoekt u financiering voor uw bedrijfspand? Veel ondernemers twijfelen tussen huren en kopen. Denkt…

Lees meer

Financieel zakelijk voordeel dankzij zonnepanelen

Zonnepanelen als zakelijke investering Zonnepanelen zijn een slimme zakelijke investering. Door uw eigen energie op te wekken, bespaart u op uw maandelijkse lasten. Dit is zeker interessant voor bedrijven die…

Lees meer

De proeftijd, wat zijn de veranderingen?

Veranderingen in de proeftijd Hoe lang duurt het doorgaans voordat u als werkgever weet of u een goede werknemer op de werkvloer heeft neergezet? En is een proeftijd hiervoor lang…

Lees meer

Strengere regels remmen starters op de woningmarkt

De consument vraagt om duidelijke hypotheekadvies De consument wordt steeds kritischer op de diensten die worden aangeboden door bedrijven in hypotheekadvies. Aan de ene kant is dit een maatschappelijke trend,…

Lees meer

Zit u in de schulden?

Veel mensen hebben te maken met schulden tegenwoordig Tegenwoordig hebben veel mensen of bedrijven wel te maken gehad met schulden. Je hoort dit ook steeds vaker in het nieuws terug…

Lees meer

Het lelijkste gebouw van Nederland

Welk gebouw komt volgens u in aanmerking? Wordt het het Paleis van Justitie in Amsterdam met zijn vale groenblauwe kleur die aan een zwembad doet denken?

Lees meer

Heldere servicekosten bij het huren van een woning

5 tips voor heldere servicekosten U kunt natuur een advocaat in huurrecht inschakelen als u problemen heeft met uw huurbaas of verhuurder. Maar het beste is om problemen te voorkomen.

Lees meer

Strengere Regels Remmen Starters Op De Woningmarkt

Strengere regels remmen starters op de woningmarkt

De consument vraagt om duidelijke hypotheekadvies

De consument wordt steeds kritischer op de diensten die worden aangeboden door bedrijven in hypotheekadvies. Aan de ene kant is dit een maatschappelijke trend, waarbij de verwachtingen over kwaliteit tegen de beste prijs steeds indringender worden. Aan de andere kant is er negatieve berichtgeving over de marges en provisies van hypotheekadvies bureaus geweest.

Hypotheek advies

Daarbij was soms ook de onafhankelijkheid van het hypotheekadvies in het geding. Om dus als consument beslagen ten ijs te komen is het belangrijk om eerst een voorselectie te maken. Dat kan natuurlijk via beoordelingen en referenties op internet. Nog handiger is het om binnen eigen netwerk navraag te doen over positieve ervaringen met bedrijven die hypotheekadvies bieden. Uw netwerk kent immers uw persoonlijke situatie het beste.

Stel de juiste vragen bij een hypotheekadvies bureau

Om uzelf ervan te overtuigen dat u het beste aanbod krijgt is het een aanrader om kritische vragen te durven stellen. Wees daarbij ook kritisch naar uzelf. Heeft u inderdaad zoveel kennis van zaken dat u hel veel zelf kunt regelen? Of is het verstandig om bepaalde onderwerpen aan de specialist over te laten? Uiteindelijk is het voor u belangrijk wat u onder de streep betaald. Daarbij is het natuurlijk ook fijn als uw hypotheekadvies echt onafhankelijk wordt gegeven en dat uw hypotheekadviseur een beetje in de buurt gevestigd is. Dat zorgt voor laagdrempeligheid. Persoonlijk contact werkt bijna altijd beter dan een hypotheekadvies via de telefoon of een offerte via een e-mail.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waar hebben starters mee te maken bij hun eerste koopwoning

Er zijn een aantal uitdagingen te benoemen die specifiek voor starters gelden die van plan zijn om hun eerste woning te kopen.
Er is vaak onvoldoende eigen geld om een eerste inleg te doen
De relatief korte tijd op de arbeidsmarkt zorgt voor een laag salaris
Starters met vaste contracten zijn in de minderheid
Het aanbod in van hypotheekverstrekkers is nog niet volledig mee ontwikkeld
De belastingregels voor giften (bijvoorbeeld van ouders) zijn versoberd
Het zijn de omstandigheden die hier bepalen dat een hypotheekaanvraag wordt afgewezen.

Sleutels

Er zijn inmiddels echter wel aanbieders die hier op een meer flexibele manier mee omgaan. Dit nodigt overigens de grote hypotheekverstrekkers ook uit om mee te bewegen. De vaak jonge starters zijn zeer de moeite waard om ook een langdurige (financiële) relatie mee op te bouwen.

Kies voor een bedrijf dat een onafhankelijk hypotheekadvies geeft

Bij de keuze voor een bedrijf dat uw hypotheekadvies verzorgt is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Het uit laten brengen van een hypotheekadvies door verschillende partijen kan de moeite waard zijn. Daarmee is echter vaak veel tijd gemoeid en een aantal van deze bedrijven zal een advies uitbrengen dat niet het beste bij uw situatie past. Neem dus de tijd om eerst het juiste bedrijf voor uw hypotheekadvies te selecteren. Selecteren via het internet kan alvast een leidraad voor uw aanpak geven. Voor een bedrijf dat deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies biedt kunt u bijvoorbeeld de website van Bolhuis Adviesbureau eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top