skip to Main Content

Lorem Ipsum

De proeftijd, wat zijn de veranderingen?

Veranderingen in de proeftijd Hoe lang duurt het doorgaans voordat u als werkgever weet of u een goede werknemer op de werkvloer heeft neergezet? En is een proeftijd hiervoor lang…

Lees meer

Strengere regels remmen starters op de woningmarkt

De consument vraagt om duidelijke hypotheekadvies De consument wordt steeds kritischer op de diensten die worden aangeboden door bedrijven in hypotheekadvies. Aan de ene kant is dit een maatschappelijke trend,…

Lees meer

Zit u in de schulden?

Veel mensen hebben te maken met schulden tegenwoordig Tegenwoordig hebben veel mensen of bedrijven wel te maken gehad met schulden. Je hoort dit ook steeds vaker in het nieuws terug…

Lees meer

Het lelijkste gebouw van Nederland

Welk gebouw komt volgens u in aanmerking? Wordt het het Paleis van Justitie in Amsterdam met zijn vale groenblauwe kleur die aan een zwembad doet denken?

Lees meer

Heldere servicekosten bij het huren van een woning

5 tips voor heldere servicekosten U kunt natuur een advocaat in huurrecht inschakelen als u problemen heeft met uw huurbaas of verhuurder. Maar het beste is om problemen te voorkomen.

Lees meer

Wat verstaat men onder een zakelijke hypotheek?

Bij een hypotheek is er sprake van een financiering of lening voor een langere tijd dit gaat tevens met een vaste hoofdsom en duidelijke afspraken over het aflossen.

Een hypotheek is altijd een financiering in de vorm van een lening. Bij het afsluiten van een hypotheek geeft u zekerheid aan de crediteur door het kopen van onroerend goed. De lening heeft een zakelijk doel en zakelijke voorwaarden. Echter zijn er uitzonderingen en kan u als privé persoon ook een zakelijke lening aangaan.

Kan ik überhaupt een zakelijke hypotheek afsluiten?

Of u een zakelijke hypotheek kan afsluiten hangt af van een aantal factoren. Als u een lening wilt afsluiten is het eerste wat de kredietverstrekker doet kijken of u BKR geregistreerd staat. Staat u inderdaad BKR geregistreerd? Dan kunt u vaarwel zeggen tegen uw lening. Als u geregistreerd bent bij het BKR betekent dit dat u bekent staat als iemand met een betalingsachterstand. De kredietverstrekkers zullen u om deze reden geen lening geven ze willen namelijk niet dat ze het risico lopen dat ze hun geld niet terug krijgen. Je BKR registratie laten verwijderen? Als u uw schulden achter de rug heeft is het begrijpelijk dat u niet wilt dat dit de rest van uw leven achtervolgt. Om uw BKR registratie te verwijderen kunt u het beste een specialist inschakelen want er is immers veel juridische kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Hoe werkt een aflossingsvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek is in andere woorden een hypotheek waarbij u eigenlijk geen aflossingsschema hebt. Bij deze hypotheek hoeft u dus ook niet maandelijks af te lossen. Het aflossen wordt pas gedaan als u uw huis heeft verkocht. U moet echter wel maandelijks uw rentepercentage aflossen.

Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar let op sommige dingen zijn te mooi om waar te zijn. Op termijn is de aflossingsvrije hypotheek de duurste hypotheek in Nederland. Daarbij gaat er een tijd komen wanneer u wel moet aflossen. De naam aflossingsvrije hypotheek is alleen van toepassing op de maandelijkse kosten.

Back To Top